Vaaka pitää kovasti kiinni lukemistaan, joten kaipa niissä sitten on jotain perää. Tänään aikaisin aamulla hyppäili sellaisesta 69,9-70,00 kiloon. Oli kyllä tossa kitumisen alkuun aika paljon nestettäkin kropassa, olin juuri syönyt suurinpiirtein pelkkiä hiilareita viikon putkeen ja aivan kamalia norsumääriä. Päälle vielä menkat. Siitä se laihdutuspäätös varmaan lähtikin, kun oli niin käsittämättömän oksettava pöhötysfiilis.

On vaikeita päiviä ja sitten on helppoja päiviä. Helppoja on ollut nyt voittopuolisesti enemmän ja kiitän siitä kesää - on tekemistä. Eilen oli koko ajan niin tukka putkella jossain, että olin vahingossa viiteen mennessä huitaissut naamariini vain ruisleipää ja kahvin. Koko päivän saldoksi muodostui sitten muutama kurkunpätkä, pro-feel jogurtti, purkki maitorahkaa fun lightilla makeutettuna sekä kolme kevytnakkia ja pieni pottu. Puoli rasiaa läkerolejakin meni.

Nythän olen ollut vähän ankarampi itselleni tämän ruokavalion suhteen ja olenkin yrittänyt vähän vaihdella päivittäistä kalorimäärää ettei näin alhaisella meno heittäisi kroppaa ihan säästöliekille. Tänään ajattelin pitää sellaisen 1200 päivän, joka olisi sitten noin 500 enemmän kuin eilinen. Nyt on mennyt kupponen kahvia ja pro-feel jogurtti (n.70kcal). Myöhemmin olisi sitten luvassa aamupuuro (130kcal) kera maitolasillisen (n.65kcal). Päivälliseksi voisin tehdä kananmuna-tonnikalasalaatin ja illalla oikein kunnon annoksen rahkaa, vadelmia, raejuustoa ja jogurttia kaikki sievään kasaan ja alas kurkusta :) Ja eiköhän sinne suuhun 1200kcal edestä mene muutakin. On taas vaan niin hullu päivä edessä, että toivon kykeneväni syömään kaiken tuon!